Zakaj spominski video?

Večen spomin

Vašim najlepšim spominom vdihnemo življenje
in trajno obliko, ki vas bo vedno znova navduševala
in jo boste z veseljem podarjali

iz generacije v generacijo.

Posebno darilo

Iščete zares posebno darilo s katerim
bi navdušili svoje najdražje in jim s tem
pokazali koliko vam pomenijo?

Spominski video je darilo, ki traja večno.

Vsak video je unikat

Vsak video je drugačen, poseben na svoj način…skratka samo VAŠ! Uporabimo zgolj in samo
vaše vsebine ter jih zmontiramo v čudovito

video zgodbo, ki vas bo navduševala še leta.

Že od 57,00 € dalje

Vaši spomini v najpopularnejši in najtrajnešem video zapisu že za 49 eur!

Določite ime in izgled

Pri vsakem videu določate vsebino vi,
slike in kategorijo posnetka.

Hitro in varno plačilo

Plačilo izvedete po predračunu,
ki ga prejmete na vaš e-naslov.

Mnenja zadovoljnih src

Spominski video je raznežil že kar nekaj src. Preberite kakšna so mnenja zadovoljnih strank.
snow-170131_1920

Sama sem ob videu jokala kot dež... in vedno znova, ko ga pogledam. Pa ne od žalosti. Preprosto zato,ker mi video zbudi občutke. Prelepe občutke in spomine, ki z videom ponovno oživijo.

Zakaj video? Ker ti vzbudi vsa čustva. Gledaš fotografijo, na njej vidiš ljubek obraz svojega otroka, kako v nekaj minutah odraste v samostojnega fanta ali punco z vsemi uspehi, vragolijami in zaskrbljenostjo odraščanja. Vidiš in slišiš zgodbo. Medtem, ko opazuješ življenje ljube osebe skozi zgode in prigode, zadržuješ solze..Solze sreče in ponosa..žalosti, ker se zavedaš,da je vse prikazano že mimo..in ko zašlišiš njegovo najljubšo glasbo,ki jo je poslušal kot otrok, solze nehote same privrejo na dan..dejansko privrejo..sama sem ob videu jokala kot dež… in vedno znova, ko ga pogledam. Pa ne od žalosti. Preprosto zato,ker mi video zbudi občutke. Prelepe občutke in spomine, ki z videom ponovno oživijo.

Stanka F.

beach-911977_1920

So spomini, ki ostajajo ob nas zato jih je resnično nekaj izjemnega dobiti v obliki, kjer so povezani skupaj v celoto ter obogateni z lepo besedo in glasbo.

Včasih se zgolj z besedami ne da povedati vsega, kar bi želeli. Kljub temu, da imamo danes po tisoče fotografij shranjenih na svojih telefonih ali nekje na spletu, pozabljamo, da lahko te povedo več kot tisoč besed. Govorijo nam o lepih trenutkih, ki smo jih preživeli s prijatelji, družino ali ljubljenimi osebami. So spomini, ki ostajajo ob nas zato jih je resnično nekaj izjemnega dobiti v obliki, kjer so ravno ti najlepši spomini povezani skupaj ter obogateni z lepo besedo in glasbo.

Andrej V.

Otroški spominski video - vzorec

Ko se lasten otrok še le pri 6. letih ob pogledu video posnetka, razneži in se mu učke orosijo potem veš, da si mu podaril najlepše darilo kar si lahko. Seveda smo solzne učke dobili vsi prisotni.

Hvala ekipa spominskega videa, izjemen video ste sestavili. Toliko enih emocij, ki se prelivajo iz slike v sliko, dejansko res drži vaš slogan… Ko preteklost oživi. Ob vsakem ogledu video posnetka dejansko zaživi preteklost, hkrati pa nam daje močno sporočilo, da je življenje kljub padcem zelo lepo in na žalost prehitro. Ko gledamo posnetke za nazaj imam občutek, da se je vseh 6 let dejansko resnično odvilo v 2 minutah kolikor je trajal posnetek.

Hvala ♥️

Marina L.

baby-2605524_1920

Z videom lahko za trenutek odmisliš vse skrbi in z mislimi odpotuješ v preteklost ter se spomniš čarobnih dni, ki si jih doživel z najdražjimi.

Video te prijetno poboža z mislimi na pretekle dni, katere je vredno shraniti in se jih večkrat spomniti. Dodana melodija pripomore k temu, da te popelje v preteklost in te spomni na trenutke, na katere si morda pozabil. Z videom lahko za trenutek odmisliš vse skrbi in z mislimi odpotuješ v preteklost ter se spomniš čarobnih dni, ki si jih doživel z najdražjimi. Je odlična izbira za posebne trenutke oz. prelomnice v življenju, saj nas spomni na to, kaj vse smo že v življenju dosegli in nam da še dodatno moč za nadaljno pot v življenju. Najljubše slike in melodija na enem mestu, so še posebej primerni za darilo, saj si lahko video pogledaš kadarkoli in kjerkoli ter ga hraniš za spomin celo življenje.

Klara V.